VILAMARXANT
L'alcalde de Vilamarxant ha exposat el greu problema que suposa que la CV-50 travesse el nucli urbà a la Delegada de Govern
Gloria Calero ha mostrat interés a solucionar este problema i s'ha compromés a traslladar esta petició al Conseller Arcadi España
REDACCIÓN - 14/04/2021
Reunión con la delegada del Gobierno. EPDA.
Reunión con la delegada del Gobierno. EPDA.
L'alcalde de Vilamarxant, Héctor Troyano, s'ha reunit durant el matí de hui amb la Delegada del Govern a València, Gloria Calero, per a explicar-li la problemàtica de la CV-50 que travessa el nucli urbà de la localitat del Camp de Túria. A la cita també han acudit José Joaquín Segarra i Sandra Turégano, alcaldes de Benaguasil i Pedralba, respectivament.

El primer edil de Vilamarxant ha exposat el greu problema que suposa que la CV-50 travesse el nucli urbà i els problemes que provoca a la ciutadania que resideix en el municipi.

La delegada del Govern ha mostrat interés a solucionar este problema i s'ha compromés a traslladar esta petició al Conseller Arcadi España, responsable de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat de la Generalitat Valenciana.

A la finalització de la reunió, Héctor Troyano ha obsequiat amb dos llibres de la Història de Vilamarxant a la delegada del Govern perquè conega un poc més sobre el municipi.