BENLLOC
El Feslloc torna al format original amb artistes com Ginestà, Smoking Souls o Tanxungueiras
El festival se celebrarà els dies 7, 8 i 9 de juliol i serà amb acampada
REDACCIÓN - 09/02/2022
Tanxungueiras. Arxiu.
Tanxungueiras. Arxiu.
El festival per excel·lència dels i les joves valencianes torna al seu format original de tres dies i acampada. I ho fa anunciant una primera tanda de confirmacions del més alt nivell. El cartell d'aquesta edició, ara ja sí, de la nova normalitat, l'encapçalen les gallegues Tanxugueiras. La banda eurovisiva visita de nou el País Valencià per transmetre tota la seua energia amb la seua proposta de renovació i arrel tan popular.

Tanxugueiras ha sabut aprofitar l'exposició del Benidorm Fest per expandir el seu missatge galleguista, internacionalista i feminista. Valors totalment alineats amb el festival organitzat per Escola Valenciana i l'Ajuntament de Benlloc que promou i encoratja a les noves generacions de músics i músiques en la nostra llengua.

Les confirmacions continuen amb La Fúmiga que acudirà a Benlloc després d'omplir la plaça de Bous de València amb "Fotosíntesi" (Halley Records, 2021). També estrenaran els seus nous discs al Feslloc Ginestà "Supose que l'amor és això" (Kasba Music, 2022), Smoking Souls "La Cura" (Propaganda pel Fet!, 2022) juntament amb Xavi Sarrià i Auxili que llançaran les noves cançons en primavera.

Els primers abonaments ixen a la venda a un preu promocional de 30 euros amb els quals s'inclou l'esperada acampada del Feslloc, ja disponibles al web feslloc.com. Molt prompte, i com a novetat d'aquesta edició, també s'anunciaran als i les creadores de contingut que acompanyaran en xarxes socials al festival.