PEÑÍSCOLA
Peníscola recupera la celebració de Sant Isidre
Dissabte, 14 de maig, tindrà lloc la paella popular i les diferents activitats previstes en la plaça de Sant Isidre fins a la matinada
REDACCIÓN - 12/05/2022
Presentació de l
Presentació de l"acte. /EPDA
La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Peníscola ha presentat la programació per a la celebració de Sant Isidre que ha preparat en col·laboració amb el col·lectiu veïnal de plaça Sant Isidre i carrer Antonio Pascual i que tindrà lloc el dia 14 de maig.

A partir de la una del migdia se celebrarà la paella popular i solidària a benefici del col·lectiu ucraïnés de la nostra comarca.

A partir de les tres de la vesprada hi haurà karaoke, i a partir de les cinc, parcs infantils.
Des de les sis de la vesprada, tardeo flamenc amb Paradita Flamenca.

Per al sopar es prepararà un pa i porta al qual li seguirà el tancament de festa a càrrec de la Disco-Mòbil Costa Azahar.

L'edil de l'àrea, Ramón Simó, ha manifestat el seu agraïment al col·lectiu veïnal per la "col·laboració i predisposició", i ha convidat tota la població i comarca a la celebració.

L'alcalde, Andrés Martínez, ha posat en valor la recuperació de la festa abans de la pandèmia, després d'anys sense celebració, i "ara després de les restriccions dels últims anys, tornarem a celebrar-la amb molta il·lusió".